Популярний молочний магазин "Молоко від фермера" потрапив у скандал через неякісну продукцію. Про інцидент повідомляється в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Так, у Києві на Васильківській, 34 місцева жителька, кожного разу замовляючи там продукти, робила зауваження продавцям з приводу підгорілих млинців і просила все виправити.

Однак ситуація повторилася – дівчина знову замовила млинці і знову отримала підгорілі. Потім покупниця попросила працівників магазину поміняти пакет. Вдома вона дістала з пакету зіпсований продукт.

"Постійний клієнт регулярно купує продукцію в магазині і вже не раз робила зауваження з приводу підгорілих млинців і просила виправити ситуацію. Сьогодні знову замовила млинці і знову отримала підгорілі. Попросила поміняти, взяла пакет і поїхала додому. Вдома дістала лоточок і побачила такі ж самі підгорілі млинці 🤦‍♂️. Якість і смак теж змінився за час. Це було останнє замовлення дівчини", - йдеться у публікації.

скріншоти

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Еко-маркет запропонував українцям "тарганяче печиво", адміністратори спокійні: "Нічого страшного".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Дихати нестерпно": покупці розповіли, як їх "травить" великий супермаркет.

Також портал Знай.uа писав, що відомий супермаркет влаштував українцям пекельний вечір, покупці розлючені: "Хліб в якості зброї".