В Індонезії сталася дуже дивна історія. Хлопець з міста Ломбока після весілля дізнався, що його молода дружина зовсім не дружина — насправді під фатою переховувався чоловік. Проте вже було запізно, шлюб було оформлено.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань.

У соціальних мережах 31-річний Мух познайомився з "дівчиною" на ім'я Міта. "Пара" кілька місяців спілкувалася один з одним. Чоловік був переконаний, що нарешті зустрів рідну душу. Так жодного разу і не зустрівшись в реальному житті, хлопець запропонував красуні з фотографій вийти за нього і отримав згоду. Церемонію було призначено на 2 червня.

Мух і Міт з Індонезії, фото: Life
Мух і Міт з Індонезії, фото: Life

У призначений термін наречена приїхала, одягнена в нікаб, що закриває все тіло, крім очей. Наречений, боячись здатися неповажним, так і не попросив про можливість побачити обличчя своєї обраниці. Після офіційної церемонії Мух вже було смакував першу шлюбну ніч, але Міта його ентузіазму не розділяла.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Хлопець подумав, що дівчина просто налякана, і вирішив почекати. На наступну ніч Мух знову заговорив зі своєю новоспеченою дружиною стосовно подружніх обов'язків — і вдруге отримав відмову. На цей раз Міта попросила розлучення і тут же залишила будинок.

Убитий горем чоловік вирішив навідатись до своєї дружини, щоб попросити її повернутися. Коли хлопець шукав її адресу, він помітив одну дуже дивну особливість. Будинок Міти було зареєстровано на чоловіка на ім'я Міт.

Перевіривши, Мух підтвердив свої страшні здогади. Його кохання дійсно виявилося переодягненим хлопцем. Після такого відкриття індонезієць вирішив, що розлучення в такому випадку буде далеко не найгіршим результатом, але на всяк випадок звернувся до поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дід Деніела Редкліффа висміяв Гаррі Поттера після скандалу з трансгендерами.

Як повідомляв Знай.uа Редкліфф накинувся на Джоан Роулінг з-за трансгендерів - "Це жінки".

Знай.uа писав, у Харкові троє дикунів жорстоко побили дівчину-трасгендера - не така, як всі.