У Рязанській області проходять похорони Сергія Захарова - водія, який загинув в ДТП за участю артиста Михайла Єфремова.

У четвер, 11 червня, тіло Сергія Захарова, який загинув в Москві в ДТП з вини актора Михайла Єфремова, доставили в село Константиново під Рязанню. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відспівування покійного проходить в храмі Казанської Божої матері. На церемонії присутній мати Захарова. Повідомляється, що жінці довго боялися розповісти про те, що трапилося з її сином. Раніше вона перенесла два інфаркти.

Як тільки труну з тілом Сергія Захарова внесли в храм, його матері Марії Іванівні стало погано. Літню жінку близькі родичі вивели на вулицю

За словами родичів, матері Захарова сказали, що син помер від серцевого нападу.

На прощання пустили тільки близьких і журналістів Андрія Малахова (сім'я підписала з ними контракт).

В Рязанской области проходят похороны Сергея Захарова

В Рязанской области проходят похороны Сергея Захарова. Водителя, погибшего в ДТП с Михаилом Ефремовым. Отпевание прошло в церкви иконы Божьей Матери Казанской в селе Константиново. На прощании были близкие, соседи и друзья Сергея, его бывшая жена Маргарита и подруга Ирина. По словам родственников, матери Захарова сказали, что сын умер от сердечного приступа. На прощание пустили только близких и журналистов Андрея Малахова (семья подписала с ними контракт). Знакомые семьи говорят, что Ефремов не предлагал помощи и не извинился.

Geplaatst door Mash/Мэш op Donderdag 11 juni 2020

Знайомі сім'ї говорять, що Єфремов не пропонував допомоги і не вибачився.

Вранці з Сергієм Захаровим попрощалися в ритуальному залі інституту Скліфосовського. Саме там він помер від отриманих під час ДТП травм.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Михайло Єфремов після спричиненої ДТП спробував накласти на себе руки

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Єфремова розповіла про каяття батька.

Також Знай.ua писав, Михайла Єфремова посадили під домашній арешт на 2 місяці.