Гігантський кортеж шостого президента України Володимира Зеленського зняли під час його робочого візиту до Чернігова. Авто потрапили на відео, коли він виїжджав з аеродрому в Півцях. Якщо подивитися відеоролик, можна нарахувати як мінімум 15 автомобілів.

В коментарях українці обурені побаченим.

"Які дивні велосипеди!", "А хіба збрехав? "Кортежів більше не буде". А цей кортеж і не більше, він такий самий як і раніше", - зазначили в коментарях користувачі мережі.

Також українці під роликом жартують, що це фейк і насправді на відео зняли "весілля на Кавказі".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як відомо, на початку свого президентства Зеленський обіцяв, що українці ніколи не побачать кортежі президента, а сам він пересяде на велосипед. До того ж у серіалі "Слуга народу" президент Голобородько, якого зіграв Володимир, їздить на роботу на велосипеді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Зеленський розкрив справжню причину звільнення Богдана – "Врятував його від влади".

Як повідомляв портал Знай.uа, кортеж Зеленського "обкатав" дороги Чернігова – 15 авто і жодного велосипеда.

Також портал Знай.uа писав, що селфі Зеленського з "міста легенд" розлютило українців – "Коли вже садити когось будуть?".