Суд за відвідування Володимиром Зеленським кафе у Хмельницькому призначено на 19 червня. Про це повідомив головний санлікар Віктор Ляшко. За його словами, відбудеться суд за фактом порушень правил карантину Зеленським і Ляшко. Їм загрожує штраф мінімум в 17 тис. грн. Про це Ляшко сказав в ефірі радіо "НВ".

Президенту України та головному санітарному лікарю за відвідування кав'ярні під час робочого візиту в Хмельницькому 3 червня світить штраф у розмірі 17. тис. грн за фактом порушення карантину.

Фото Instagram Володимира Зеленського
Фото Instagram Володимира Зеленського

"У Хмельницькому ми просто хотіли перевірити готовність закладів громадського харчування до відкриття усередині приміщень. На мене склали протокол про адміністративне порушення. 19 числа буде судове засідання, вліплять штраф. Я вже говорив, що якраз на наступний день було чергове пом'якшення карантину, у нас відкривалися заклади громадського харчування на вхід усередину. І ми просто зайшли подивитися, як заклади готові. Але, як показала практика, якщо ти хочеш зайти, то повинен підготувати всі документально правильно", — зазначив заступник міністра охорони здоров'я. Віктор Ляшко

Крім того, Віктор Ляшко зазначив, що він і Зеленський оскаржувати призначене судом покарання не мають наміру: "Без документа навіть головний санітарний лікар і президент виявилися порушниками. Тому ми не оскаржуємо це все. Найдорожча кава у моєму житті", — повідомив він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, працювали на російські компанії, що фінансують терористів — СБУ заблокувала роботу call-центру на Донбасі

Як повідомляв портал "Знай.ua", в будинок, де живе ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян, прийшли з обшуком співробітники ДБР.

Також "Знай.ua", Зеленський випив кави в кафе, яке повинно бути зачинене