У Тернополі темношкірі студенти вийшли на акцію протесту проти расизму, а у відповідь на це місцевий депутат від "Свободи" Володимир Бойко нагадав про Роксолану і зажадав їх депортувати. Політик вважає, що права темношкірих в Україні не порушують, а значить вони влаштували протест з інших причин.

"Я роблю висновок, що вони або ж розпалюють занепокоєння щоб під час заворушень винести товар з місцевих магазинів, як це зараз відбувається в США, або діють за вказівкою з-за кордону і втягують нашу державу в міжнародний скандал", - заявив депутат.

Володимир Бойко зажадав у СБУ і Нацполіції "знайти всіх осіб причетних до акції, яка мала місце на вулиці Чорновола в Тернополі, і депортувати їх за межі України".

"Я вимагаю в Поліції України та Служби безпеки України встановити всіх осіб, причетних до акції, яка мала місце сьогодні вранці на вулиці Чорновола в Тернополі, і депортувати їх за межі України. На дорогу вручити пакет з сухарями і по жовтому жилету кожному. На пам'ять", - заявив він.

Роксолана, певне одна з найвідоміших рабинь, котрих тисячами вивозили з України з незапам'ятних часів та і досі...

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
Geplaatst door Володимир Бобко op Donderdag 11 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Собчак зробила відверте зізнання про її близькості з убитим чорношкірим Флойдом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: геть расистів – по всьому світу зносять і демонтують пам'ятники історичним особам.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Лондоні футбольні фанати вирішили допомогти копам "заспокоїти" борців з расизмом.