Було 490, стало 129 - в Україні "знищать" сотні райцентрів

Кабінет міністрів України завершив утвердження нового адміністративно-територіального поділу України, внаслідок якого кількість районів зменшиться у три рази: було 490 райони, а стане 129. У тому числі реформа стосується і окупованого Росією Криму, який наразі непідконтрольний Києву.

НАТО визнало Україну партнером - Альянс оголосив новий статус нашої країни

НАТО надало Україні статус партнера розширених можливостей (Enhanced Opportunities Partner, EOP).
Таким чином, Україна стала шостим таким партнером НАТО поряд зі Швецією, Фінляндією, Грузією, Австралією та Йорданією.

Олена Зеленська захворіла на covid-19

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дружина президента України Олена Зеленська повідомила, що захворіла на Covid-19. Вона написала про це у Facebook.

Перша леді зазначила, що почувається добре. Її чоловік Володимир Зеленський і діти також пройшли обстеження, їхні результати негативні.

Матері полонених військових встелили своїми тілами землю під ОП, що вимагають у Зеленського

Близько 10 матерів українських військових і волонтерів, які знаходяться у полоні на території ОРДЛО, організували лежачий протест під Офісом президента. Жінки вимагають зробити все для звільнення їхніх дітей, які знаходяться у неволі ще з 2014 року.

В Україні знову зросте вартість медичних послуг – Шмигаль розповів про другий етап реформи

Другий етап медичної реформи в Україні буде продовжуватися і в наступному році пацієнти і медики відчують оновлення медичної галузі. Таку заяву на брифінгу зробив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.