Міжнародний аеропорт Києва Бориспіль у понеділок, 15 червня відрив міжнародні авіапольоти. Це зроблено в рамках чергового пом'якшення карантину.

15 червня аеропорт обслужить 13 міжнародних рейсів з Києва в країни Європи і Азії: Кишинів, Остенде (Бельгія), Амстердам, Вільнюс, Мінськ, Ахмедабад (Індія), Дубай та Тель-Авів. Також 15 червня очікується прибуття трьох рейсів з Амстердама, трьох рейсів з Мінська, Делі, Дубая, Остенде, Тель-Авіва.

З понеділка, 15 червня, українці будуть мати можливість полетіти до США і Албанії без додаткових обмежень на кордоні, а в Великобританію з дотриманням двотижневого карантину.

Аеропорт "Бориспіль", фото з вільних джерел
Аеропорт "Бориспіль", фото з вільних джерел

При прильоті в Туреччину обмежень на кордоні не буде, однак по прибуттю всім роблять тестування на коронавірус.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До Тунісу польоти будуть доступні з 27 червня, як і з Туреччиною, з тестуванням по прибуттю.

З 1 липня можливе розширення авіасполучення з Чорногорією, Грузією, Грецією та Кіпром у разі, якщо эпидемологическая ситуація буде поліпшуватися.

Мінздрав визначив правила перетинання державного кордону України у зв'язку з відновленням авіасполучення з 15 червня. Так, буде перелік країн, які увійдуть в так звану "червону" і "зелену" зони. До "червоної" зони будуть належати країни, де кількість хворих Covid-19 на певну дату становить понад 40 осіб на 100 тис. населення. Громадяни, які прибувають з цих країн, повинні будуть проходити обов'язкову обсервацію або самоізоляцію. Моз буде публікувати перелік таких країн на своєму сайті

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблений курорт українців відкриває свої кордони.

Як повідомляв Знай. ua, Степанов розповів, як українці по-новому будуть літати в інші країни.

Також Знай. ua писав, що аеропорт "Бориспіль" поновив правила для пасажирів.