В Україні у 2020 році знайдеться місце для відпочинку на будь-який смак. З 15 червня Україна відкриває авіасполучення з іншими країнами, але зараз українських туристів готові приймати з 1 липня в Туреччині, Греції і можливо Єгипті.

Ще деякі країни готові впускати іноземних туристів тільки з довідками про відсутність COVID-19. Як пише "Типичный Херсон" українці вже активно ознайомлюються з найцікавішими напрямками для відпочинку в Україні.

Карпати, скріншот: YouTube
Карпати, скріншот: YouTube

Ворохта

Село в Івано-Франківській області, де є все необхідне для чудового літнього відпочинку. Ворохта славиться своїми віадуками, один з яких побудований у 1894 році ще Австро-Угорською імперією. Він з'єднує два береги річки Прут і є ідеальним місцем для фотосесій. Ціни стартують від 400-600 гривень за добу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дземброня

Маленьке містечко в Івано-Франківській області, де насправді мало не тільки туристів, але і взагалі людей. Там розвинений зелений туризм і саме звідти починаються всі маршрути на Чорногірський хребет. Тут можна потренуватися сходженнями на гору Вухатий Камінь (1864 м) або Смотрич (1898). В Дземброні є неймовірної краси каскади водоспадів, які впадають у річку Дземброню. Висота найвищої 10 м, загальна висота всіх водоспадів – 100 м. Ціни стартують від 400 гривень за одну людину.

Скадовськ, скріншот: YouTube
Скадовськ, скріншот: YouTube

Скадовськ

Курортне містечко в Херсонській області, але в ньому немає шуму і наповненості туристами. Інфраструктура в Скадовську розвинена, є порт, кафе, аквапарк, дельфінарій, парк розваг. Недалеко від міста розташований знаменитий острів Джагарлич з дивовижними пейзажами, білим піском і блакитною водою. Ціни на житло – від 700 гривень на добу на людину.

Генічеськ

Ідеальне курортне місто для відпочинку з дітьми. Тут розташовані поклади цілющої блакитної глини. Пляжі в Генічеську піщані, з невеликою часткою гальки. Звідси можна відправитися в заповідник Асканія-Нова або до унікального Рожевого озера, яке отримало свою назву завдяки мікроводоростям. Вартість житла коливається від 800 гривень за добу за одну людину.

Бакота

Бакоту називають українською Атлантидою, оскільки це озеро в Хмельницькій області утворилося у 1986 році, коли будували Дніпровську ГЕС. У 1981 році місцевих жителів відселили і почали підіймати рівень Дністра. Вода затопила село Бакота і ще кілька навколишніх сіл. Однак зараз це курортне місце, де збереглися залишки давнього гірського монастиря, печери, джерела з цілющою водою. Навколо Бакоти зосереджено невелику кількість пансіонатів і будинків відпочинку. Ціни коливаються від 500 гривень на добу за людину. Також можна зупинитися в Кам'янець-Подільському.

Бакота, скріншот: YouTube
Бакота, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні в черговий раз пом'якшили карантин — що змінилося і куди відтепер можна полетіти

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua" писав, що спецрейсом з Канади евакуювали 263 українців, у посольстві повідомили про черговий літак з Торонто