У Києві рятувальники разом з правоохоронцям виявили тіло жінки, яка, ймовірно, втопилася. Вона була знайдена на відстані понад 50 метрів від берега.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Київської області.

Як відзначається, близько сьомої ранку до київських рятувальників надійшло повідомлення, що біля Південного мосту у воді знаходиться тіло людини.

"На місце події було направлено водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вже на місці рятувальники приступили до пошукових робіт; нижче за течією в 2 км від Південного мосту, на відстані 50 м від берега було знайдено тіло жінки", - йдеться в повідомленні.

поліцейські, фото з Facebook
поліцейські, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня
Показати ще

За допомогою водолазно-рятувального спорядження тіло будо доставлено на берег та передано правоохоронним органам, ними ж і будуть встановлюватися причини та обставини трагічного випадку.

Варто зауважити, що у зв'язку з коронавірусом та великою кількість інфікованих в столиці, мер Віталій Кличко заборонив киянам купатися.

Нагадаємо, раніше Більше тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну

Як повідомляє портал Знай.ua, рибаки в Києві зловили людську голову в пакеті

Також Знай.ua писав, що під Запоріжжям з річки виловили тіло дитини - село ридає, горе для всіх