Батько п'ятого президента Петра Порошенка потрапив з інсультом в лікарню. Сумну новину повідомив політолог Тарас Березовець у своєму Telegram-каналі.

Порошенко в суді, скріншот з відео
Порошенко в суді, скріншот з відео

"В Олексія Порошенка, батька Петра Порошенка, стався геморагічний інсульт. Він знаходиться в одній з клінік Києва. Його стан оцінюється як стабільний. P. S. Інформація поки не підтверджується іншими джерелами", - повідомив Березовець.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

В Олексія Порошенка, батька екс-президента України Петра Порошенка стався геморагічний інсульт. Він знаходиться в одній з клінік Києва. Його стан оцінюється як стабільний.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Це не перший інсульт у батька Порошенка. У 2007-му він вже потрапляв до лікарні з аналогічним діагнозом. Тоді причиною було те, що чоловік важко працював.

Батько Порошенка в період з 2006 по 2010 роки був депутатом Вінницької обласної ради від партії "Наша Україна". А в 2012 він балотувався в народні депутати, але вирішив покинути гонку за рішенням родини.

Відомо, що в понеділок, 15 червня, прибув до Апеляційного суду Києва, де його допитують у справі про державну зраду експрезидента-втікача Віктора Януковича.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська благає Зеленського посадити Порошенка та віддати людям найдорожче – "Вони страждають".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко "набрав води у рот" після допиту про держзраду Януковича - зламався на одному питанні.

Також "Знай.ua", Зеленський випив кави в кафе, яке повинно було бути зачинене