Оксана Кобелецька вже увійшла в історію. У 2015 році вона народила відразу п'ятьох близнят! Лікарі пропонували їй видалити кілька ембріонів, але Оксана відмовилася і сказала, що скільки Бог дав, стільком і жити. Малюки народилися з маленькою вагою – від 1.5 до 1.9 кг, однак доля розпорядилася так, що всі одужали. Так кількість дітей в родині Оксани зросла з одного до шести.


Однак з сімейної життям все було зовсім не так благополучно. Чоловік спочатку був проти п'яти близнюків, і практично відразу після їх народження покинув сім'ю. Правда, незабаром повернувся, але знову ненадовго. Він заявив, що “сильно втомлюється”, після чого пішов уже назавжди. Аліментів він також не платить, посилаючись нібито на поганий стан здоров'я і травму, отриману ще в шлюбі.


Однак Оксана змогла впоратися з труднощами. Мер Одеси, де живе багатодітна мама, вручив ключі від п'ятикімнатної квартири. Доглядати за дітьми допомагає мама Оксани. Сама жінка здала на права і купила невеликий мікроавтобус, в якому може поміститися всі її велике сімейство. Волонтери створили фонд допомоги і допомагають матеріально.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сама Оксана також заробляє – веде блог про життя з п'ятьма близнючками. Чоловік за весь час жодного разу не відвідав дітей, проте жінка навчилася справлятися і без нього. Незважаючи на всі труднощі, вона живе щасливим життям, і радіє своїм дітям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пенсіонерка із Запоріжжя начепила маску супергероя – ніякий вірус не страшний.

Як повідомляв портал Знай.uа, молоді батьки в Україні стануть багатшими – парламент переглянув виплати на самих маленьких.