Прем'єр Шмигаль запевнив, що зовнішнє незалежне оцінювання стартує за планом - 25 червня.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що наразі немає підстав для скасування або перенесення ЗНО. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Ніхто не збирається скасовувати ЗНО, і причин для перенесення оцінювання на серпень поки немає. Якщо такі причини будуть, то Міністерство охорони здоров'я і головний санітарний лікар повідомлять про це", - сказав прем'єр.

Шмигаль перерахував показники, при яких буде переноситися ЗНО: понад 60 активних хворих на 100 тисяч населення в середньому по Україні, більше 50% областей, де перевищуються три загальнонаціональні показники - кількість хворих перевищує 12 на 100 тисяч населення, більше 50% завантажених хворими ліжок в опорних лікарнях і охоплення тестуванням менше ніж 12 осіб на 100 тисяч населення.

"Це ті параметри, які можуть спричинити перенесення ЗНО на інший термін. В іншому випадку з 25 червня, тобто з наступного понеділка, ми починаємо плановий процес ЗНО", - сказав Шмигаль.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пробне ЗНО можна скласти двома способами, міністр Степанов дав роз'яснення

Як повідомляв портал Знай.ua, Кабмін скасував пробне ЗНО через погіршення з коронавірусом

Також Знай.ua писав про лайфхаки вступників, які склали тести на 200 балів

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще