Згідно з гороскопом, чотири знаки Зодіаку мають великі шанси завагітніти до кінця 2020 року.

Тельці

У жінок цього знака Зодіаку сильний характер, і вони завжди досягають своїх цілей. Ті, хто хоче дитину, зможуть здійснити свої мрії восени 2020 року. Новина про те, що жінка-Телець завагітніла, прийде несподівано, але вона буде сприйматися з радістю. Жінки-Тельці дуже делікатні матері, тому малюкові, у якого буде така мама, дійсно пощастить.

вагітність, фото Pxhere
вагітність, фото Pxhere

Леви

Жінки-Леви будуть благословенні з дитиною наступного сезону. Вони завжди захищають свою родину, а діти є найбільшою радістю. Для більшості з Левів ця вагітність не є навмисною, але це не означає, що їм не сподобається ця новина.

Скорпіони

У 2020-му представниці цього знака сповнені рішучості зробити все для кохання, проте ніякого компромісу не буде потрібно, тому що, якщо ви хочете залишитися з тією людиною, з якою у вас вже є відносини, вам не потрібно йти на великі жертви, щоб все запрацювало.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

вагітність, фото Pxhere
вагітність, фото Pxhere

Риби

Для жінок-Риб ця осінь також є сезоном родючості. Вони будуть отримувати новини несподівано, хоча багато з них хотіли цієї вагітності протягом тривалого часу. Для них це справжнє свято, і вони з любов'ю зустрінуть малюка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як вибрати ідеальну дружину за гороскопом.

Як повідомляв портал Знай.uа, гороскоп на літо 2020 року для всіх знаків Зодіаку, кому пощастить спіймати хвилю позитиву.

Також портал Знай.uа писав, що екстрасенс вказала на фартові дати 2020 року.