Чоловік на ім'я Пол Рассел зайшов у гості до свого літнього родича, щоб погодувати двох кішок. Будинок був порожній, і за кішками нікому було доглядати.

У підвалі чоловік побачив щось живе з гірляндами шерсті, й лише голова дала зрозуміти, що це саме кішка. Тварина нагадувала павука з величезними волохатими лапками.

Чоловік відвіз її в ветеринарний кабінет при товаристві захисту тварин Western PA Humane Society, і там теж вразив ветеринарів.

Кішку освобождили від шерстяної пастки. Виявилося, що це був кіт із зайвою вагою. Справа в тому, що літній господар кішок страждав хворобою Альцгеймера і не міг належним чином доглядати за улюбленцями. Наприклад, дуже часто такі люди перегодовують тварин, забувши, що вже давали їм корм. Ну, а що стосується зачіски, то чоловік вже фізично не міг цього зробити.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любов не підконтрольна розуму – незвичайна дружба між тваринами різних видів.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік залишив багатомільйонний спадок двом слонам.

Також портал Знай.uа писав, що екзотичні морські свинки зустріли несподіваних друзів серед котів.