Під час президентської кампанії, Володимир Зеленський заявляв, що він гарантовано приходить тільки на один термін, після чого покине крісло президента. Однак, мабуть, апетит приходить під час їжі. В оточенні Зеленського вже говорили, що президент розглядає можливість виходу на другий термін. Тепер Андрій Єрмак заговорив вже про чотирьох.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua


Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Зеленському може не вистачити навіть чотирьох термінів. Нібито у Володимира Олександровича настільки грандіозні і далекосяжні плани, що потрібно дуже багато часу, щоб втілити їх у реальність.
Разом з тим, глава Офісу президента зазначив, що остаточного рішення про висунення на другий термін немає, і найближчим часом не буде.

Андрій Єрмак, фото: РБК-Україна
Андрій Єрмак, фото: РБК-Україна

Єрмак заявив, що підсумкове рішення Зеленський прийме ближче до закінчення першого терміну. “У той момент, коли приходить розуміння того, наскільки задумане президентом реалізовано”, зазначив глава ВП.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 3 червня Зеленський під час робочої поїздки у Хмельницький з членами свого офісу відвідав місцеве кафе і випив там каву, хоча робота закладу на вхід відвідувачів була тоді заборонена.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський похвалився "елітної" життям президента – замість сцени Кварталу кортежі і вертольоти.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони – "Не Хмельницький, а лігво ворога?".