В Судакськой бухті Чорного моря виявили рідкісне тварина — дельфіна-альбіноса. Місцеві жителі стверджують, що біла афаліна є ватажком зграї дельфінів.

Дельфіни з її зграї часто підпливають до людей, однак вона зазвичай тримається на дистанції.

У всьому Чорному морі живе тільки одна білосніжна афаліна. У всьому світі налічується кілька десятків морських ссавців з альбінізм.

Дельфіни мають такий незвичайний забарвлення через вродженого відсутності пігменту меланіну. Особин такого забарвлення рідко можна зустріти в природному середовищі існування.

Дельфін-альбінос, скріншот відео
Дельфін-альбінос, скріншот відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що стало відомо про те, що в Приазовському районі міста Запоріжжя на берег викинуло маленького дельфина.

Таким чином, повідомляється, що такий випадок стався в Приморському Посаді. Місцеві жителі знову стали очевидцями не самого приємного видовища – на берег викинуло мертвих ссавців

На цей раз, історія зачепила за душу кожного. На морське узбережжя викинуло зовсім маленького дельфіна. Його фотографія була опублікована на сторінці в одній із соціальних мереж, на якій публікують всі новини, які відбуваються в Запоріжжі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з дна Середземного моря витягли якір Афродіти часів стародавніх римлян.

Як повідомляв Знай. ua, під Франківському рибак-невдаха наловив на штраф в 11 тисяч

Також Знай. ua писав, що під Запоріжжям море викинуло труп маленького дельфінчика, понівеченого браконьєрами