Американка Тіллі Клімек прославилася вражаючою точністю передбачень смерті. Однак розгадка її екстрасенсорних здібностей виявилася дуже простою: вона сама була причиною загибелі тих, чиї останні дні вона віщувала. Урешті решт її було засуджено до довічного покарання, але за час своєї "діяльності" вона встигла забрати достатньо життів, щоб увійти у кримінальну історію.

Тіллі Клімек жила у Чикаго на початку XX століття. Свою діяльність з віщування майбутнього вона почала передрікаючи загибель сусідських собак. А вже у 1914 році вона передбачила смерть свого чоловіка, 29-річного Джона Міткевітца. Однак зі своєю смертю він трохи запізнився - а саме на три тижні. Зате Тіллі змогла отримати близько 1000 доларів завдяки страхуванню життя свого супутника життя.

Наступного разу вона скористалася своїм даром аби передбачити смерть свого другого чоловіка Джона Русовскі, який відійшов у інший світ через три місяці після пророцтва. Він залишив Тіллі 1200 доларів готівкою і 722 долари страховкою.

Як не дивно, третього чоловіка Тіллі, Джо Гужовскі, також чекало точне передбачення - швидка смерть. І тут обачливе сімейство вчинило вірно, застрахувалося і Тіллі отримала 675 доларів.

Чоловік номер чотири, Френк Капчек, простягнув поруч з Тіллі цілих чотири роки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З певного моменту пророчі сни Тіллі перестали стосуватися одних лише її чоловіків; так, вона передбачила чуму однієї з сусідських сімей - і незабаром всі троє дітей у цій родині померли . Також вона передбачала смерть сусідки, яка запідозрила недобре і ризикнула висловити свої сумніви.

Після смерті Капчека в 1920 році, Тіллі вийшла заміж за Ентоні Клімека, який став її спробою номер 5. Незабаром після того як страховий поліс набрав чинності, Ентоні захворів, а Тіллі зробила чергове пророцтво.

Однак Ентоні зміг звернутися за допомогою лікарів, які виявили, що його труїли миш'яком. Поліція ексгумувала тіла попередніх чоловіків Тіллі - сліди отруєння миш'яком знайшли й там. Слідчі дізналися, що діти-близнюки Неллі, Софі і Бен Стермер теж були отруєні.

Фото з вільних джерел
Фото з вільних джерел

Тіллі засудили до довічного ув'язнення з цікавою деталлю - її не мали допускати до приготування їжі. Померла Тіллі у в'язниці у віці 60 років у 1936 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Інопланетний дар: прибульці наділили деяких землян особливими здібностями.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джигурда знайшов джерело наркотиків у крові Єфремова після ДТП – "Мене самого отруїли".

Також Знай.ua писав, що Мати-садистка 2 місяці "труїла" хворого сина власною кров'ю.