У Києві голий іноземець виліз на балкон палаючої квартири, агресивно заважаючи рятувальникам піднятися сходами. Чоловік вистрибнув з балкона і вижив.

Пізніше з'ясувалося, що в квартирі на вулиці Михайлівській було тіло жінки з проникаючими ножовими пораненнями. Прокуратура Києва повідомила про підозру німцеві за фактом скоєння навмисного вбивства українки. Про це йдеться на Facebook-сторінці прес-служба відомства.

За результатами слідства поліція підозрює у скоєнні цього вбивства 41-річного громадянина Німеччини, який з березня 2020 року і до теперішнього часу орендував згорілу квартиру на Михайлівській вулиці в Шевченківському районі Києва.

Чоловік поводився агресивно, не даючи рятувальникам загасити пожежу в квартирі. Під час ліквідації пожежі в квартирі знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Відомо, що вона українка 1992 року народження.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ГРОМАДЯНИНУ НІМЕЧЧИНИ ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ У ВБИВСТВІ ЖІНКИ За процесуального керівництва Київської місцевої...

Geplaatst door Прокуратура міста Києва op Donderdag 18 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові на ходу загорівся квадроцикл, на якому каталася дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львівській області рятувальники звільнили жінку, яку дитина замкнула на балконі.

Також портал Знай.uа писав, що дніпровські рятувальники допомогли вибратися з пастки пораненій сові, яка застрягла в дротах.