На Донбасі бойовики вчергове порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – двоє військовослужбовців підірвалися на міні окупантів.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Минулої доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, противник відкривав вогонь неподалік Кримського, біля населеного пункту Шуми, поруч селища Оріхове, двічі на підступах до Хутора Вільний та Славного.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Водночас під час проведення інженерної дорозвідки поблизу населеного пункту Новотошківське, в результаті розриву міни, отримали поранення двоє військовослужбовців. Наразі їм надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу - стан їхнього здоров’я задовільний.

"Українські воїни негайно відреагували на усі можливі загрози з боку загарбників та змусили ворога припинити свої агресивні дії. За даними розвідки, 19 червня українські воїни знищили двох та поранили щонайменше трьох окупантів", - наголошують в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"