У неділю, 21 червня, нарешті починається літо, раптом хто скучив. Астрономічне. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

За словами синоптика, Україна буде у фронтах, полі зниженого атмосферного тиску, лініях сходження, словом у нестійкій погоді.
Тому завтра, в неділю, знову практично повсюди - короткочасні періодичні дощі. Лише люди, як завжди, незадоволені. У Києві завтра очікуються періодичні дощі з грозами, вдень до +30 градусів.

Найменше шансів у дощів буде на Сході України, але надвечір на Харківщині та в Приазов'ї може щось походити локальне. Температура повітря залишається без особливих змін: вдень у неділю +26+30 градусів, на Заході +24+27 градусів, у східних областях та на Дніпропетровщині до +33 градусів.
Відомо, що 21 червня розпочинається астрономічне літо, найкоротша ніч і найдовший день - перед нами. А ще завтра - сонячне затемнення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше засипле градом і втомить спекою погода в Україні на 19 червня буде особливо примхливої

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua, погода на 20 червня обернеться жахіттям для всієї України – литиме, як з відра.

Також Знай.ua писав, що Тернопільщина "поплив" після пекельного зливи - коричневі річки на дорогах і городи у воді.