Неділя 21 червня - сприятливий, спокійний день для більшості знаків Зодіаку. Положення планет сприяє розкриттю творчого потенціалу і нових здібностей. Хороший день для сімейних справ - заручин, планування подорожі разом, зачаття дитини.

Овен

Бережіть свою репутацію і авторитет та остерігайтеся недоброзичливців. Відкладіть на наступний тиждень будь-які комерційні затії. А ось для любовного фронту день обіцяє бути сприятливим.

Телець

Неділю 21 червня обіцяє бути насиченим подіями. Зміни чекають як в особистому, так і в суспільному житті. День відмінно підходить для реалізації свого творчого потенціалу і укладання важливих угод і домовленостей.

Договір, фото: surrogacy.net.ua
Договір, фото: surrogacy.net.ua

Близнюки

День придбань і заступництва. Сміливо вирушайте на шопінг. Велика ймовірність що пощастить у розіграші та лотереї. Також вашої уваги та турботи потребують ті, хто слабший і беззахисною вас - літні родичі, діти, тварини.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Рак

Раки, сміливо беріться за вирішення давно назрілих проблем. Астрологи радять сьогодні попрацювати над створенням сприятливого морального клімату для себе і свого близького оточення. Увечері прийде приємна звістка.

Обійми, фото - marieclaire
Обійми, фото - marieclaire

Лев

В особистих відносинах запанують відвертість і тепло. Можуть заглянути на вогник старі друзі. В цілому, день буде сповнений несподіванок — як приємних, так і не дуже. Можуть збуватися мрії. Але астрологи радять не втрачати тверезого погляду на речі.

Діва

Зірки говорять зменшити амбіції і не намагатися стрибнути вище голови. Це не самий сприятливий день для роботи або навчання, однак буде корисно присвятити її активному відпочинку. Можливо примирення після тривалого конфлікту чи навіть повернення до попередніх стосунків.

Терези

Несприятливий день у фінансовому плані. Будьте уважні до вмісту свого гаманця, так як вам можуть загрожувати непередбачені витрати, крадіжки, пограбування. Щоб підняти собі настрій після напруженого дня, зустріньтеся з друзями на чашечку чаю і посмійтеся від душі.

Скорпіон

Критичний день. Вірогідні випробування і перевірка на міцність поглядів і відносин. Висока емоційна напруженість. При певних душевних витратах деякі Скорпіони будуть здатні відстояти себе і свої переконання, навіть залучити багатьох однодумців.

Стрілець

Для вас неділю 21 червня стане днем активної діяльності. Вашої участі зажадають відразу кілька складних життєвих питань. Немає жодних сумнівів, що з усіх сьогоднішніх випробувань ви вийдете щедро винагородженим переможцем.

Козеріг

День сприятливий для любові, зачаття, творчих шукань. Уважно поставтеся до друзів. Не пропустіть можливість реалізації творчого потенціалу. Рекомендуються зустрічі, обмін досвідом, наставництво.

Немовля, 24 канал
Немовля, 24 канал

Водолій

Саме сьогодні вам може пошкодити звичка пропускати повз вуха їхні добрі поради. Як би ви не були зайняті, постарайтеся приділити якомога більше уваги своїм дітям.

Риби

Хороший день для колективної роботи, спільних заходів. Не рекомендується ризикувати чи займатися дорогими покупками. Сприятливий відпочинок у колі сім'ї, подорожі, ігри з дітьми, які будуть раді спілкуванню з вами.