На Донбасі російські окупанти порушили режим припинення вогню та влаштувати масштабний обстріл українських позицій. Без жертв не обійшлося – троє військовослужбовців було поранено та госпіталізовано до лікарень.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Минулої доби збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем, мінометів, некерованих авіаційних ракет, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, російські загарбники влаштували стрілянину неподалік Хутора Вільного, біля Новоолександрівки, Шумів, Троїцького, Золотого-4, Оріхового, Попасної, Новозванівки, Луганського, Новотошківського, Кримського, Залізного, Авдіївки, Широкиного та Павлополя.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Внаслідок ворожих обстрілів троє військовослужбовців отримали поранення. Їх оперативно доставлено до лікувальних закладів - надається необхідна медична допомога.

"Наші воїни такі нахабні дії без відповіді не залишили та застосували вогневі засоби, після чого окупанти згорнули свою злочинну активність. За даними розвідки, 20 червня українські захисники поранили одного загарбника", - пишуть військові.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"