Дружина президента Олена Зеленська, яка наразі інфікована коронавірусом, привітала українських медиків з професійним святом, а також зізналася, що її здоров'я в руках людей в білих халатах.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

"Сьогодні хочу подякувати вам особисто, щиро, від усього серця. Я знаю, що моє здоров’я – в надійних руках. Зазирнувши у ваші зосереджені очі, одразу почуваєшся в безпеці. Дякую за ваш професіоналізм і турботу. Дякую за те, що обрали цю шляхетну професію й віддаєте частинку себе кожному пацієнтові.

Медсестри, акушери, санітари, лаборанти, фельдшери, лікарі! Бажаю, щоб перемог у ваших пацієнтів було в рази більше, ніж поразок. Гідних умов, щоб професійно реагувати на біль та успішно лікувати його. Цінуємо та вкотре переконуємося: без вас нам – ніяк", - написала вона.

Також вона наголосила, що професія медика є вкрай важлива, адже саме вони рятують мільйони людей та дарують "нове" життя.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир та Олена Зеленські, фото: instagram.com/olenazelenska_official
Володимир та Олена Зеленські, фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Люди в білих халатах, які першими зустрічають у цьому світі кожне нове життя й роблять усе можливе, а інколи – й неможливе, щоб це життя зберегти.

Ви не просто свідки сотень історій, у яких – розпач, мука, зневіра. Ви не лише очевидці нереальних зцілень, отримання ще одного шансу, дива появи нового життя. Ви – активні учасники цих подій. Змагаєтесь, боретесь, не здаєтеся, стоїте до кінця.

Так, медицина – це фах за покликанням, благородство. Але сьогодні не хочеться високих слів про доблесть, самовідданість, відвагу. Це – ваша "опція за замовчуванням".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на могилу Порошенко поклали вінок від Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, як і де рятують першу леді від коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський пообіцяв підвищити зарплатню та нагородити 122 українці - "Я не допущу закриття"