Один із мешканців будинку, який вибухнув у Києві, Микола розповів, як до нього у квартиру вибили двері голодні поліцейські. Вони шукали їжу. Молодий чоловік запропонував їм тарілки, на що ті відповіли "Які тарілки? Там трупів носять...". Відео сповіді цікавого мешканця багатоповерхівки оприлюднила журналістка Мар’яна П’єцух на своїй сторінці у facebook.

Микола каже, що поліція вибила двері, бо він не почув , як стукали. І шо взялася їсти його їжу. Це сусіднй будинок, за півтори години після вибуху людей оперативно почали виселяти - що ніхто не всиг взяти речі.

Микола каже, шо поліція вибила двері, бо він не почув , як стукали. І шо взялася їсти його їжу))) Це сусіднй будинок, за півтори години після вибуху людей оперативно почали виселяти - що ніхто не всиг взяти речі. За 3-4 год після того по одному запускали забирати речі на 1-2дні. В будинок, де вибухнуло - нікого не запускають. Дехто каже, на не піде нікуди, поки не впустять, бо там документи. А.с. є нова версія, шо обкурений трохи. З ним зв'язувались, щоб скласти скаргу , він відмовився.

Geplaatst door Mariana Pietsukh op Zondag 21 juni 2020
За 3-4 години після того по одному запускали забирати речі на 1-2дні. В будинок, де вибухнуло - нікого не запускають. Дехто каже, на не піде нікуди, поки не впустять, бо там документи.
"Є нова версія, що обкурений трохи. З ним зв'язувались, щоб скласти скаргу, він відмовився", - йдеться у повідомленні журналістки.

Микола додав, що приготувався до зустрічі друзів і мав дуже смачний паштет, яким і нагодував поліцейських. А воду вони захотіли пити з-під крану. Миколі сказали забирати гроші і паспорт і швидко покидати помешкання.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомо, що вулиця навколо підірваного будинку досі перекрита. Всі постраждалі мешканці багатоповерхівки зможуть переночувати в інтернаті на Харківському шосе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше лимони для жертв вибуху в Дарницькому районі — Тищенко зганьбився з сумнівною "допомогою".

Як повідомляє портал Знай.uа з українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Знай.uа писав, що потужний вибух розніс половину багатоповерхівки в Києві – перше відео з місця НП.