Інтернет-бізнесмени часто просуваючи якість товари чи послуги, напрошуються у друзі в приватних повідомленнях, а потім ціленаправлено просувають те, що цікавить їх, а не нас. Так, українка показала, як їй хотіли "впарити" нептрібний коучинг і позбавити зайвої ваги, якої у неї немає.

Про це жінка Oksana Osmolovska написала на своїй сторінці у facebook і додала переписку із однією з таких бізнесвумен.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Наказаніє господнє. Якщо хочете продати свої товари чи послуги - ніколи так не робіть. Це зашквар. Недавно мені ще й психологиня така написала. Я їй сказала, що маю вже терапевта і в захваті від його роботи, а вона все одно намагалась мені втелюхати свій коучинг, чи як його там у біса. Тільки на третьому повторі відмови вона відчепилася", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення, листування
Скріншот повідомлення, листування

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот листування
Скріншот листування

Ось так експерти у мережевому маркетингу щодня доводять адекватних українців до паніки. Цього разу українці хотіли впарити дієту з дешевих продуктів.

Наказаніє господнє 😠😠😠 Якщо хочете продати свої товари чи послуги - ніколи так не робіть. Це зашквар. Недавно мені ще й...

Geplaatst door Oksana Osmolovska op Zondag 21 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше публікував топ мотивуючих книг для саморозвитку, які допоможуть змінити ваше життя.

Також Знай.uа пропонував ознайомитися з десятьма правилами, які допоможуть пережити самоізоляцію і не заразити близьких.

Крім того, Знай.uа повідомляв, як правильно скласти меню на тиждень для всієї сім'ї, щоб домочадці були ситі і задоволені, а також, щоб вони отримали достатню кількість вітамінів та інших корисних елементів.