В анексованому Росією Криму, а точніше в Керчі, сталася потужний вибух газового балона автомобіля, якого тільки-но заправили на АЗС. В результаті цього постраждало четверо людей - наразі потерпілих госпіталізували в лікарню.

Про це повідомляють тамтешні ЗМІ

Як відзначається, вибух стався на автозаправній станції в Керчі. Саме там, поки з невідомих причин, зірвався газовий балон в автомобілі.

"Дівчина була за кермом. Їй дісталося найбільше. Вона була в шортах, схоже, що сильно постраждали ноги. З рештою все більш-менш нормально. Всі четверо перебували в машині. На момент вибуху автомобіль вже був заправлений, я сам їх заправляв. Під час заправки пасажири ні за яких обставин не можуть перебувати в транспортному засобі. Коли я їх заправляв, вони вийшли з автомобіля. Я пішов. Вибух стався не відразу, а приблизно через 2-3 хвилини"- розповів співробітник автозаправки.

Фото з місця вибуху

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А вже інший працівник автозаправки повідомив, що вибух стався, мабуть, через витік газу.

"Мабуть, у них газ пішов в машину. У салоні моментально з'явилося полум'я, прямо з вікон. Вони моментально вискочили. Ми викликали рятувальників і "швидку", 2 швидкі відразу приїхали і забрали хлопців, яким надали першу допомогу до приїзду швидкої",

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві в житловому будинку під час вибуху газу загинули три людини.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Харковом п'яний АТОвець підірвав себе гранатою – очевидці в жаху.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині закривавлене тіло знайшли посеред вулиці.