На Донбасі російські окупанти вчергове начхали на домовленості та обстріляли позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи, міномети, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться в повідомлені.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Зокрема, бойовики відкрили вогонь по оборонцях населеного пункту Попасна, Голубівському, Хутір Вільний, неподалік населеного пункту Оріхове, біля Новотошківського, Новозванівки та Широкине.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення, а також одна з ворожих ракет потрапила у камеру СММ ОБСЄ і вивела з ладу обладнання. Постраждалих серед цивільного населення немає", - наголошується в повідомлені.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"