Співробітники рятувальної служби дістали з-під уламків багатоповерхового будинку на Позняках в Києві, який вибухнув напередодні 21 липня, тіло четвертого загиблого.

Про сумну звістку повідомив столичний мер Віталій Кличко на своєму Telegram-каналі в понеділок, 22 червня.

За його словами, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій витягли з-під завалів четверте тіло. За попередніми даними, це чоловік.

Видео момента взрыва в Киеве на Позняках Напомним: На Позняках в Киеве произошел взрыв в многоэтажке, есть погибшие. По информации #ГСЧС, взрыв произошел около 10 утра в девятиэтажном доме по проспекте Григоренко, 41. Предварительная причина - взрыв газовоздушной смеси. "В Дарницком районе по пр. Григоренко, 41 в девятиэтажном жилом доме произошел взрыв предварительно газовоздушной смеси с последующим разрушением межэтажных перекрытий 4, 5, 6, 7 этажей ", - говорится в сообщении ведомства. На месте происшествия работают 46 спасателей и девять единиц техники.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Кличко додав, що рятувальники все ще продовжують працювати на місці і розбирати завали. Невідомою залишається доля ще одного мешканця будинку, який зник після вибуху.

Варто уточнити, що станом на 23:00 у прес-службі ДСНС і поліції все ще не прокоментували інформацію мера.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мешканці багатоповерхівки в Києві розповіли, що сталося 21 червня. В одній з квартир будинку по вулиці Соломії Крушельницької 1/5 прогримів потужний вибух, який зніс перекриття та стіни квартир на трьох поверхах.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві в результаті вибуху газу в житловому будинку загинуло три людини.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко приголомшив киян реакцією на вибух будинку на Позняках.