Чоловік не захотів слухати дружину, яка заборонила йому купувати лотерейний квиток. А поки жінка перебувала у вбиральні, американець виграв півмільйона доларів.

Джерело: видання aspekty.net.

Житель американського штату Південна Кароліна розповів, що розбагатів на 500 тисяч доларів, коли його дружина вирушила в дамську кімнату на заправці. Причому дружина була категорично проти, щоб чоловік купував лотерейний квиток.

Білети лотереї, фото: Mega Millions
Білети лотереї, фото: Mega Millions

Американець анонімно розповів, що під час поїздки його дружині знадобилося у вбиральню і вони заїхали на найближчу автозаправну станцію. Чоловік вирішив скористатися моментом і заправити авто бензином.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли підійшов до каси, то побачив клієнта, який купив лотерейний квиток і йому вкрай закортіло теж спробувати щастя.

Лотерея, фото: Getty Images
Лотерея, фото: Getty Images

Чоловік попередив дружину, однак та поставилася до цього скептично і попросила не робити цього.

"Я відразу сказала: "Ні, не треба", — підкреслила жінка.

Американець вчинив по-своєму і, поки його друга половина перебувала у вбиральні, він придбав квиток миттєвої лотереї і відразу зірвав великий куш. Чоловік виграв 500 тисяч доларів.

Тепер пара мріє витратити гроші на подорожі.

Як повідомлялося раніше, чоловік зірвав джекпот, 40 років використовуючи одні числа. Австралієць недавно вийшов на пенсію і зрадів виграшу, який дозволить провести її безбідно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці можуть виграти €193.5 мільйона у знаменитій італійській лотереї.

Як повідомляв портал Знай.uа, знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також "Знай.uа" писав, з чоловіком трапився пікантний конфуз під час інтиму.