Проливні дощі накоїли лиха. Західна Україна занурюється під воду через рівень води в гірських річках - місцями піднявся до 2-х метрів.

До ліквідації наслідків залучили сотні поліцейських і рятувальників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Стався порив дамби № 5 на р. Черемош, протяжністю 10 м, а також підмиття підпірної стіни бетонного берегоукріплення автодороги регіонального значення Р-62 «Чернівці-Верховина», протяжністю 50 м, (наразі проїзд забезпечено). Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС відкачано 4 тис. 940 м.куб. води. Всього залучалося 527 чол. та 137 од. техніки, з них від ДСНС 439 чол. о/с та 113 од. техніки", - йдеться у повідомленні.

Судячи з відеороликів, люди не можуть самостійно перейти затоплені вулиці. Сильні потопи перетворили вулиці на ріки. Із відео видно, що люди опинились у пастці скаженої стихії.

"Між тим на Прикарпатті і Буковині - біда. Колишній струмок - стихійна річка. Висока вода зносить все, що їй трапляється. А там де скажений потік могли затримати ліси, їх давно немає", - написала прес-секретар київського метро Наталка Макогон.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Geplaatst door Наталка Макогон op Maandag 22 juni 2020

Geplaatst door Наталка Макогон op Maandag 22 juni 2020

Рятувальники

На Івано- Франківщині об'єднали свої зусилля рятувальники, поліцейські та просто небайдужі чоловіки. Декілька днів поспіль триває боротьба зі стихією. Разом ми точно здолаємо велику біду. Брате, сестро, тримай мою руку - я тягну! 💛💙

Geplaatst door МВС України op Dinsdag 23 juni 2020

Рятувальники ДСНС України та працівники Національна поліція України надають допомогу буковинцям, які стали заручниками негоди⤵️ Людей евакуюють із підтоплених домогосподарств - переносять на руках та вивозять із затоплених дворів технікою. Правоохоронці та рятувальники роблять все можливе, щоб допомогти постраждалим та нікого не залишити один на один із негодою.

Geplaatst door МВС України op Dinsdag 23 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після сильної зливи Львів знову затопило, на одній з вулиць міста утворилася справжня повноводна річка прямо на дорозі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові школу після зливи затопило нечистотами з каналізації.

Також портал Знай.uа писав, що над Івано-Франківськом зловили неземну блискавку.