У місті Луцьк сталася трагічна подія, в місцевій лікарні померла 5-річна дівчинка. Батьки у смерті єдиної дитини звинувачують лікарів, хоча медики запевняють, що зробили все можливе. Тато дівчинки заявив, що після танців у Віки різко піднялася температура і її забрали в лікарню. Більше у дитини жодних тривожних симптомів не було.

А ось на наступний день у Вікі температура тіла піднялася під 40 градусів, медики терміново призначили антибіотики і сказали зробити тест на коронавірус. Рентген ніхто з них не радив, дитину залишили у лікарні. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

Дослідження зробили тільки через два дні після госпіталізації. На знімку було видно, що пошкоджено легені, лікарі заявили, що у дитини двостороння пневмонія. Тоді Віку помістили до реанімації і підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Але це не дало результату і дитина померла.

"Ослабленого дихання не було, все швидко розвивалося", - сказав лікар з лікарні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як виявилося, коронавірусу у дитини не було, але про це батьки дізналися вже після смерті. Дитину ховали в пластиковому пакеті. Батько Віки каже, що дитину ховали не по-людськи. Рідні дівчинки збираються до поліції, щоб уберегти інших від халатності лікарів. Віка була їхньою єдиною дитиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік стрибнув з вікна багатоповерхівки, нутрощі на асфальті - очевидці оніміли від переляку.

Як повідомляв Знай.uа в Дніпрі малюк засунув в ніс батарейку і мало не загинув - текла кров, задихався.

Знай.uа писав, жахлива ДТП під Дніпром відправила до реанімації двох красунь-подружок - рідні благають про допомогу.