У кожної людини свої больові точки, свої причини для розчарувань та образ. Але у кожного знаку Зодіаку є загальні вразливості, які обумовлені впливом зірок на характер.

Щоб не ображати близьких і рідних людей, варто знати, чого краще їм не говорити. А деколи корисно знати, що певне твоє роздратування чи образливість - всього лише вплив твого знаку.

Астрологи пояснили, на що ображаються різні знаки Зодіаку.

Овен

Рішучості і напору Овнів вистачить на те, щоб проломити стіну - в стосунках чи, в кар'єрі або в захопленнях, неважливо. Але з цього випливає і джерело роздратування, загальний для всіх "круторогих": вони терпіти не можуть, коли на них навішують ярлик «занадто імпульсивних», а їх рішення і вчинки називають «недбалими».

Телець

Тельці люблять красиве життя, без розуму від широких жестів і з задоволенням витрачають гроші на дорогі речі. Але назви їх "меркантильними" - і вони вмить перетворяться в бойових биків на кшталт тих, що беруть участь в кориді.

Близнюки

Близнюки дуже спонтанні і іноді занадто захоплюються, перемикаючись між декількома справами одночасно. Це не виключає їх високої відповідальності і педантичність в питаннях власної репутації. Тому вони дуже ображаються, якщо хтось вважає їх "ненадійними" або говорить, що на них "не можна покластися".
Дівчина плаче, фото: Getty Images
Дівчина плаче, фото: Getty Images


Рак

Дуже чутливі і нервово збудливі, Раки далеко не завжди показують оточуючим все багатства свого внутрішнього світу. Тому і називати їх «примхливими» не варто - ви навіть не уявляєте собі, від якого шквалу емоцій може оберігати вас ваш близький Рак.

Лев

Людям, які народилися під знаком Лева, дуже подобається бути в центрі уваги. Але це часто трактується оточуючими як егоцентризм або зарозумілість. Левів це дуже засмучує - тому що не менше уваги їм важливі любов і схвалення оточуючих.

дівчина, фото Pxhere
дівчина, фото Pxhere


Діва

Одна з важливих зодіакальних рис Діви - організованість і любов до порядку. Діви люблять все систематизувати і частенько мають аналітичним складом розуму. Ось тільки ставити їм це на вид і звинувачувати в «зайвої розсудливості» не варто - таку образу загрожує повним розривом.

Терези

Ваги досить жертовні і люблять приносити користь оточуючим. Не буде перебільшенням сказати, що вони завжди прагнуть до балансу і гармонії. Горе тому, хто посміє сказати протилежне! Чаша Терезів може ненароком качнутися і боляче вдарити по голові мовця.

Скорпіон

Пристрасні і імпульсивні Скорпіони схильні до самокопання і рефлексії, а тому часто змінюють свою думку про людей, явища та події. Але називати їх лицемірами не варто - надто вже чутливим вийде образу.

Дівчина, Pixabay
Дівчина, Pixabay

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Стрілець

Стрільці - вічні шукачі пригод, які живуть під девізом «швидше, вище, сильніше». При цьому не варто дорікати їх у відсутності коренів або легковажне ставлення до уподобанням - підхопите роздратоване непорозуміння. Справа в тому, що при всій своїй зовнішній незалежності Стрільці високо цінують дружбу і любов.

Козеріг

Козероги дисципліновані, працьовиті, надійні, іноді надмірно обережні. Багатьом хочеться додати «і нудні», але це не так - у Козерогів, як правило, відмінне почуття гумору і багато друзів.

Водолій

Водолії не люблять ділитися з оточуючими своїми переживаннями, рідко говорять про свої почуття, зате часто відчувають потребу побути на самоті. Однак якщо назвати їх емоційно холодними, Водолії будуть ображені в найкращих почуттях. Зрештою, за міцною бронею ховається ніжне серце.

Риби

Риби креативні, обдаровані творчо і люблять мріяти. Але кожен, хто дорікне їх в "відірваності від реальності", не тільки образить Рибку, але і буде в корені не правий. Зрештою, Риби не біжать від проблем, у них просто свій власний спосіб боротьби з ними.