Зарплати українських залізничників залишаються низькими. А от керівництво Укрзалізниці декларує шалені доходи. Доходи директорів регіональних філій компанії цілком пристойні - будинки, квартири, елітні автомобілі і тисячі доларів на рахунках. Про це свідчать декларації посадовців.

Черніцький Роман Романович директор регіонального філіалу «Львівська залізниця»
Посаду директора Роман Романович отримав 5 березня 2019 р. За 2019 рік було задекларовано 4 земельні ділянки якими володіє, більшою часткою дружина, загальною площею 5 тис. м2. Три будинки, де два належать дружині, а будинок на 200 м2 та дачний будинок на 110 м2 належить саме Роману Романовичу. Пересувається директор «Львівської залізниці» на Audi A6 2014.

Заробітна плата саме від «Львівської залізниці» задекларована 1,7 млн. грн. Додатково Роман Романович отримав заробітну плату і премії від філії "Центр сервісного забезпечення" АКЦІОНЕРНОГО товариства "Українська залізниця" 787 тис. грн. На рахунках кошти не тримає, а в готівки задекларовано, разом з дружиною 140 тисяч доларів.

Нікулін Сергій Сергійович директор регіонального філіалу «Одеська залізниця»
Сергій Сергійович задекларував 2 квартири загальною площею 222 м2. У 2018 році в нього була лише 1 квартира. У його дружини задекларовано три прикраси з дорогоцінних металів. Вартість цих прикрас не вказується, і якщо вони внесені в декларацію, вартість цих речей повинна бути вище 80 тис. грн. Пересувається Нікулін все ж на тому ж старенькому Lexus LS400 1998 року.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Заробітна плата за основним місцем роботи - 2,3 млн. грн. Разом з дружиною на цей раз було задекларовано 110 тисяч доларів на відміну від минулого 2019 року, коли Сергій Сергійович задекларував 57 тисяч. доларів.

Крадіжка палива на "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Крадіжка палива на "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

Кужавський Микола Сергійович директор регіонального філіалу "Придніпровська залізниця"
Подружжю належать 2 квартири на 152 і 46 м2, 2 будинки на 150 і 52 м2 і 3 земельних ділянки загальною площею 12 000 м2. Як і в минулому році задекларовано 293 книги, всі видавництва «Москва». Микола Сергійович є поціновувачем мистецтва в його колекції є 32 картини різних майстрів і всього 20 картин саме Сергія Кужавського.

Клопи у вагоні Укрзалізниці, фото: facebook.com/marichka.kryshtopa
Клопи у вагоні Укрзалізниці, фото: facebook.com/marichka.kryshtopa

Микола Сергійович в цьому році задекларував не лише цінну сантехніку і люстри, але і телевізор фірми Bang & Olafsen який можна знайти в просторах інтернету від 100 тис. грн.

Особливе місце в колекції дорогих речей займають 8 годинників, сумарною вартістю понад 1,5 млн. гривень.

Для зберігання годинників у сім'ї Кужавських є брендовий ящик ручної роботи Buben zorweg. Вартість якого стартує від 100 тис. грн.

У власності дружини - намисто з чорних перлин, 2 підвіски з діамантів і перлів, 2 пари сережок з діамантами і перлами, 2 жилети з хутра шиншили та норки, болеро з хутра норки і італійська шуба з хутра стриженої норки з капюшоном з рисі і Range Rover Evoque 2013 випуску, вартістю 700 000 грн.

Заробітна плата задекларована 2,3 млн. грн. Готівкою Сергій Миколайович зберігає 1,5 млн. грн. у той час як на дружину задекларовано 500$ тис.

Уманець Микола Григорович директор регіонального філіалу "Південна залізниця"
Задекларував 1 квартиру на 75 м2, а у його дружини 2 квартири 45 і 47 м2. Микола Григорович має 4 земельних ділянки загальною площею 3,6 тис. М2. І два будинки 155 і 26 м2.

Заробітна плата за основним місцем роботи становить 2,6 млн. грн.

Пересувається Микола Григорович, згідно з декларацією, на ВАЗ 21063. В той час коли дружина володіє двома автомобілями: Lexus RX 350 2008, Volkswagen T-Roc 2019.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Роман Веприцький показав об'єми виконаних робіт лише за 29 днів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Андрій Рязанцев відверто розповів про безлад в УЗ: "Кадрова компонента домінує..."

Також "Знай.uа" писав, що в.о. голови "УЗ" Іван Юрик намагається витягнути з кишень українців 100 млн шляхом махінацій на тендерах - ЗМІ.