Українські прикордонники затримали бойовика на Донбасі - єфрейтора незаконних збройних формувань. Інцидент стався біля контрольно-пропускного пункту "Березове-2".

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Затриманий бойовик, фото: youtube
Затриманий бойовик, фото: youtube

У повідомленні додають, що найманець намагався втекти, проте українським прикордонникам вдалося його затримати.

На відео бойовик-невдаха зізнався, що прямував до своїх позицій і випадково натрапив на контрольний пост сил ООС.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він також повідомив, що у 2018 році за власним бажанням долучився до бойовиків. Він ніс службу на лінії розмежування в складі розрахунку зенітної установки ЗУ-23-2.

У бойовика при собі були документи так званої "ДНР", серед яких паспорт, військовий квиток, посвідчення фонду ветеранів бойових дій, а також військова форма російського зразка в дорожній сумці.

Прикордонники передали чоловіка співробітникам СБУ. Йому оголосили підозра у вчиненні злочину за ст. 258-3 КК "Створення терористичної групи чи терористичної організації".

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"