Жахливе відео показали українцям у мережі. Жінці і двом дітям у Яремче вдалося дивом врятуватися в останню секунду. Спочатку вони йшли по дорозі, яка вже дала тріщину в декількох місцях. Подекуди асфальт цілими шматками сповз у бурхливу річку.

В той момент, коли жінка з дітьми якраз зійшла з нього, розпочався потужний обвал. Люди швидко встигли перестрибнути на тверду землю і в ту ж мить асфальт за ними пішов під воду. Дикі крики дітей змушують здригнутись.

"Мама, мені страшно", - лише чути на відео, як діти верещать зі страху.

Через небезпечну ситуацію в окрузі в Івано-Франківську область вилетів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Відзначається, що і сьогодні на Прикарпатті знову обіцяють дощі та грози з вітром.

Geplaatst door Наталка Макогон op Maandag 22 juni 2020

Geplaatst door Наталка Макогон op Maandag 22 juni 2020

Рятувальники

На Івано- Франківщині об'єднали свої зусилля рятувальники, поліцейські та просто небайдужі чоловіки. Декілька днів поспіль триває боротьба зі стихією. Разом ми точно здолаємо велику біду. Брате, сестро, тримай мою руку - я тягну! 💛💙

Geplaatst door МВС України op Dinsdag 23 juni 2020

Рятувальники ДСНС України та працівники Національна поліція України надають допомогу буковинцям, які стали заручниками негоди⤵️ Людей евакуюють із підтоплених домогосподарств - переносять на руках та вивозять із затоплених дворів технікою. Правоохоронці та рятувальники роблять все можливе, щоб допомогти постраждалим та нікого не залишити один на один із негодою.

Geplaatst door МВС України op Dinsdag 23 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після сильної зливи Львів знову затопило, на одній з вулиць міста утворилася справжня повноводна річка прямо на дорозі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові школу після зливи затопило нечистотами з каналізації.

Також портал Знай.uа писав, що над Івано-Франківськом зловили неземну блискавку.