У Москві 24 червня попри велику кількість хворих на коронавірус відбувся військовий парад до Дня перемоги, який у травні перенесли через COVID-19. Захід тривав понад годину, у ньому взяли участь 14 тисяч російських військових. Про це пишуть росЗМІ.

Однак, "парад у Путіна" не обійшовся без казусів.

Росіян привітали з початком війни. З таким "святом" привітав городян голова думи Тобольська Андрій Ходосевич.

"Сьогодні ми згадуємо наших співвітчизників, які віддали життя у Великій Вітчизняній війні за свободу і незалежність країни. Ну, зі святом, і в той же час з початком війни всіх", - сказав депутат.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На параді в Севастополі танк Т-34, який очолював колону не зміг повернути і поїхав просто в натовп.

Серед військових, які взяли участь в параді, помітили ветерана із фейковим орденом "Перемоги". Відповідну світлину поширив російський громадський діяч Роман Доброхотов.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко після параду в Москві у відповідь на вигук з трибун: "Дякуємо, що приїхали!" розвів руками і відповів: "У столицю батьківщини приїхали!".

До цього, Лукашенко не захотів стояти поруч з Путіним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко послав Путіну німий сигнал на параді в Москві

Як повідомляв портал Знай.ua, Білорусь здригнулася від потужних протестів

Також Знай.ua писав, у Німеччині "воскресили" Леніна