Вже з серпня Київ готовий відкрити 7 дитячих таборів, якщо карантинні обмеження будуть послабленні, а рівень захворюваності на коронавірус знизиться.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"На території Києва налічується 7 установ, розташованих в заміській зоні. За інформацією їх керівників, до подальшого відкриття готові 7 закладів, а саме:

  • "Артек",
  • "Хвиля",
  • "Сокіл",
  • "Антей",
  • "Лідер",
  • "Лісовий",
  • "Пуща-Водиця".

Дитина, фото: Getty Images
Дитина, фото: Getty Images

Відзначається, що з огляду на встановлення режиму надзвичайної ситуації в Києві і країні, прийнято рішення про перевірку зазначених закладів після надходження від Міністерства охорони здоров'я офіційних роз'яснень і тимчасових рекомендацій щодо функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також відповідних алгоритмів дій працівників цих установ після зняття карантинних обмежень.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Підкреслюється, що на період дії карантину, до 31 липня 2020 року, забороняється діяльність цих установ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Дніпрі судять матір-садистку, яка посадила дитину на ланцюг - не витримують навіть судді

Як повідомляє портал Знай.ua, в Дніпрі молода мама з малюком опинилася на вулиці і благає про допомогу - ні каші, ні підгузок

Також Знай.ua писав, що скандальна "наймичка народу" отримала потужний ляпас через"дітей низької якості"