Український громадський діяч Андрій Пальчевський заявив про те, що українську націю намагаються перетворити в рабів. Про це він повідомив в ефірі передачі "Пульс" на 112 Україна.

"Коли все навколо багатіють, і багатшаєш ти – цим треба пишатися. А коли всі навколо бідніють, а ти багатшаєш – цього треба соромитися. А вони не соромляться навіть. Бабусі вже не можуть нічого купити. І перетворять націю в рабів. Тому що школи закривають, заводи не будуються. Яка у нас економічна ситуація в країні?", - каже громадський діяч.

Він порівняв дії уряду з діями маленьких дітей.

"Ми всі чудово розуміємо, що не можна дітям довірити квартиру, поки дорослих немає вдома. Ось так не можна команді ненавчених людей довіряти країну. Там повинні бути люди", - говорить він.

Пальчевський також відповів на питання про те, як буде проходити навчання, якщо з 1 вересня школярам доведеться перейти на дистанційне навчання.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Справа не в тому, що діти будуть отримувати неякісну освіту, це ясно. У них немає соціалізації, дитинство – це щастя спілкування. Один з одним, з учителем, щастя виходу з дому. Якщо ми знаємо, що ми не можемо вивести дітей в школу як зазвичай. Можна спробувати, зробивши спеціальну систему, коли ми знаємо, що дитина протестований, і друге – з ким у них були зв'язки. І може бути будуть хоч якісь групи людей, де підконтрольне хоча б іноді їх можна буде збирати навіть на умовах соціальної дистанції", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський відповів Третьякової за "неякісних дітей".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пожартував над Зеленським з-за маски.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про головний недолік Зеленського.