З нагоди Дня Конституції України Президент України Володимир Зеленський поклав квіти до пам’ятника творцю першої української Конституції гетьману Пилипу Орлику.

Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

"Володимир Зеленський покладає квіти до пам’ятника творцю першої української Конституції гетьману Пилипу Орлику", - йдеться в дописі під оприлюдненим роликом.

Скріншот з відео

Зокрема, на самому відео видно, як український лідер разом зі своїм помічником Андрієм Єрмаком та охоронцем підходять до пам'ятника, а потім, забравши в захисника букети з квітами, по черзі кладуть їх під ноги Пилипу Орлику.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, День Конституції України відзначається щорічно 28 червня і є офіційним державним святом. Прийняттям даного документа в 1996 році ознаменувався початок становлення і розвитку нової демократичної і незалежної країни.

Володимир Зеленський покладає квіти до пам’ятника творцю першої української Конституції гетьману Пилипу Орлику.

Володимир Зеленський покладає квіти до пам’ятника творцю першої української Конституції гетьману Пилипу Орлику.

Geplaatst door Офіс Президента України op Zaterdag 27 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Разумков "приміряє" білий халат в Дніпрі: що замислив спікер Ради та соратник Зеленського.

Як повідомляє портал Знай.uа. Зеленський потрапив під роздачу через "засранців", відомий далекобійник пояснив на всю країну - "Вова, ну ти і сци*ун"

Також Знай.ua писав, Зеленському не вдасться утримати владу в країні в режимі моноблоку