Нардеп від "Слуги народу" Євген Брагар, який вже традиційно раз на кілька місяців з'являється в епіцентрі скандалів, знову "прославився". Але вже цього разу різкими висловлювання на адресу користувачів соціальних мереж.

Так, Брагар на власній сторінці в Facebook оприлюднив публікацію, яка стосувалася НАБУ. В результаті під дописом розпочалося активне обговорення, а також критика в адресу нардепа, щоправда, останній не розгубився та запропонував одному з користувачів "відписатися і не читати його більше".

"Не хочеш читати – відпишись", - написав Брагар.

Брагар, фото з вільних джерел
Брагар, фото з вільних джерел

В результаті одна з користувачок вказала йому на те, що він не поважає українців, адже говорить до них на "Ти": "А чому Ви тикаєте, шановний депутат? Ви забули за чиї податки живете і хто Вам гроші платить? Може Вам нагадати ?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але і цього разу "слуга" не розгубився. "Можу і послати", - коротко написав він.

Згодом йому нагадали про необхідність дотримуватися загальновизнаних норм моралі, зберігати власну гідність і поважати честь інших українців

"Я дотримуюся норм моралі, захищаючи власну ідеологічну позицію", - написав у відповідь Брагар.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського просять не йти по стопах Брагара і зупинити знущання.

Як повідомляв Знай.uа за борги в українців забирають навіть собак - "рухоме майно" продають з молотка.

Знай.uа писав, Брагар пригрозив харчуватися в KFC - українці відразу запропонували жорсткий варіант