Жінки, яким довелося зіткнутися з виходом і поверненням коханого, зазвичай задаються питанням, чому чоловік спочатку йде, а потім хоче повернутися і чого від нього чекати. Причини, чому ваш колишній хоче бути з вами, різні. І ось варіанти, коли можна розраховувати на нову сторінку у стосунках.

Стосунки, фото Pxhere
Стосунки, фото Pxhere

1. Він як і раніше продовжує вам писати

Після розставання люди починають спілкуватися менше або ж взагалі зводять все своє спілкування немає. Якщо ж він продовжує писати вам і дізнаватися, як ваші справи, ймовірно, це не просто жест ввічливості. Це явна ознака того, що він нудьгує і не проти повернути все назад.

2. Підвищена активність в соціальних мережах

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він перший, хто лайкает і коментує всі ваші пости і нові фото. Або репостит статуси і картинки з філософськими цитатами про нерозділене кохання. Він робить це в надії, що ви їх прочитаєте і зрозумієте, що він все ще любить вас.

Стосунки, фото pxhere
Стосунки, фото pxhere

3. Він не ходить на побачення

Він жодного разу не знайомився з ким-небудь. Можливо, він не хоче ні з ким сплутуватися, щоб бути вільним, якщо ви раптом схаменеться і вирішіть до нього повернутися.

Стосунки, фото pxhere
Стосунки, фото pxhere

4. При кожній розмові з вами він намагається згадати все те, що вас пов'язувало

Він знає, якою силою можуть бути наділені ностальгічні спогади, тому при кожній зустрічі він намагається згадати все те хороше, що вас колись пов'язувало, залишаючи за бортом пам'яті неприємні моменти.

5. Він визнає свою любов до вас

І, нарешті, якщо він дійсно скаже, що все ще закоханий у вас, то якого знака ви від нього чекаєте? Він все ще шалено закоханий у вас, і йому важко відпустити ці почуття.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, він якір, але не гальмо - 7 ознак, коли зустріла правильну людину в неправильний час.

Як повідомляв портал Знай.ua, красива засмага та "правильний" купальник – нероздільні.

Також Знай.ua писав, що поцілунки з Потапом і засмага в бікіні, - Настя Каменських показала найінтимніші архіви.