Відео 50-річної давнини, на якому журналістка BBC щипає чоловіків за сідниці, мабуть, змусить усміхнутись від радості всіх феміністок. Ймовірно, в 2020 році вона б отримала Пулітцерівську премію за такий репортаж.

Щипає, фото: youtube
Щипає, фото: youtube

Як вважають самі феміністки, ми зараз живемо в третій хвилі руху, у якого є свої правила і свої культурні особливості. І, певно, ти був свідком ініціатив та соціальних експериментів, які влаштовують сучасні феміністки.

Але як виглядала боротьба за жіночі права під час другої хвилі, тобто в 70-80-ті роки XX століття? Ось один приклад, в якому журналістка Ніки Вудхед щипає перехожих чоловіків на вулиці за сідниці і негайно запитує, що вони відчули.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мета експерименту редакція формулює так: щоб пояснити чоловікам, «з чим доводиться стикатися жінкам щодня».

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Жіноча зрада невиліковна: сексологи розповіли, де зріє проблема всіх бід і перемог.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Накрутила гайку на чл*н: покараний ревнивою дружиною запорожанин заговорив, - як все було насправді.

Також "Знай.ua" писав, Чому зраджують чоловіки: психолог назвав несподівані причини.