В Україні з початку літа потонули понад 30 дітей у водоймах. Про це повідомили у прес-службі ДСНС:

"Всього з початку червня вода вже забрала життя понад 30 юних громадян у віці до 18 років. Тому, з метою попередження загибелі людей у літній період, рятувальники наголошують неухильному дотриманні правил безпечної поведінки на воді!", - сказано в повідомленні.

Всього з початку літа на водоймах загинуло більше 100 чоловік.

зокрема, у Черкаській області 25 червня потонула дівчинка 2011 року народження на території приватного домогосподарства. І в цей же день в Запорізькій області загинули у ставку дві дівчинки 2008 і 2009 років народження. Вони без дозволу батьків поїхали на водойму.

Двоє хлопчиків у Тернопільській області 2005 і 2003 років народження потонули в ставку під час купання.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однією з причин є необережність дітей. Вони не думають про наслідки. Ось, приміром, раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області втопилося дві дівчинки, які просто поїхали кататися на велосипедах без дозволу батьків. І от, з ними вже прощаються.

26 червня трагедія сталася в смт Славгород Синельниківського району Дніпропетровської області на ставкою, де потонув підліток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Дніпром дворічний малюк потонув у річці.

Як повідомляв Знай. ua, хвиля смерті забрала життя тридцяти малюків.

Також Знай. ua писав, що на Тернопільщині чоловіка проковтнула оскаженіла річка.