Магнітні бурі здатні впливати на стан людей. Підвищення сонячної активності і спалахи на Сонці здатні викликати проблеми зі здоров'ям, нездужання і головний біль.

У липні 2020 року на Сонце буде доволі нестабільна геомагнітна обстановка. У другому літньому місяці буде варто чекати три хвилі магнітних бур. За даними Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН, перші спалахи на Сонці відбудуться 4 липня. В цей день очікується слабка буря рівня G1.

7 липня – геомагнітна активність середньої інтенсивності. Найбільше від неї можуть постраждати люди, які схильні до коливань. Решта зможуть відчути невеликий занепад сил і загальним відчуттям дискомфорту.

15 липня – сильна магнітна буря, наслідки якої будуть відчуватися аж до 17 липня. Особливо обережними в цей період необхідно бути тим людям, які страждають від хронічних або набутих захворювань серцево-судинної системи.

29 липня – геомагнітні коливання середньої інтенсивності. Серед головних симптомів можуть бути проблеми зі сном, підвищена нервова збудливість, дратівливість.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Лікарі рекомендують мінімізувати вплив магнітних бур на організм за допомогою простих порад. Так, найкраще допоможе добре висипатися, утриматися від жирної їжі, відмовитися від кави і інтенсивних тренувань і частіше гуляти на свіжому повітрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікарі застерегли любителів "освіжитися" алкоголем.

Як повідомляв Знай. ua, коли чекати удару метеочутливим людям.

Також Знай. ua писав, що у Карпатах продовжує валити сніг.