Лідер Білорусі Олександр Лукашенко зізнався, що саме він "дав сигнал" затримати свого можливого опонента на майбутніх виборах президента. Так, мова йде про блогера Сергія Тихановского, якого напередодні "пов'язали" правоохоронці під час пікет.

Про таке він сказав в інтерв'ю Білорусь 1.

"Так, я дав сигнал з Тихановським. Я щось не так робив? Я переживав за свою країну, за яку я поки що відповідаю. І буду відповідати завжди - в будь-якій якості. Я думати повинен по максимуму. Чому? Тому що я не знаю, які дії вони зроблять", - розповів на зустрічі президент Білорусі, пояснивши свої дії намаганням запобігти "наступ на чинну владу".

Лукашенко, фото: Getty Images
Лукашенко, фото: Getty Images

Також Лукашенко зізнався, що за його дорученням був заарештований і інший потенційний кандидат на виборах - колишній керівник Белгазпромбанка Віктор Бабарика.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, відомого в Білорусі блогера Сергія Тихановського, який спочатку збирався йти в президенти, затримали 29 травня під час пікету його дружини Світлани. Зокрема, це було зроблено в результаті провокації: на затриманого намагалася напасти жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега Зеленського необережно пожартував над Тимошенко прямо в Раді.

Як повідомляв Знай. ua, голодні українці побачили зарплати Разумкова, Стефанчука та Кондратюк.

Також Знай. ua писав, що депутат Стефанчук заснув у Раді.