Кількість українців, які схвалюють дії президента України Володимира Зеленського, за місяць знизилася на 9%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) та опублікованого 29 червня.

Як відзначається, під час опитування було проведено 2000 інтерв'ю з українцями віком від 18 років. І варто зауважити, результати вражають.

"Оцінюючи дії органів влади у травні-червні цього року, 38% відповіли, що схвалюють дії та заяви президента Зеленського (у травні – 47%); 45% – не схвалюють (у травні – 37%)", – йдеться у повідомленні.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зазначається, що різниця між часткою тих, хто схвалює дії президента, та часткою тих, хто не схвалює, вперше за рік стала від’ємною і склала мінус 7%.

Водночас 23% опитаних у червні схвалили дії Кабміну (24% в травні), а 59% – ні (61% в травні). Баланс оцінок став від’ємним і склав мінус 36%. У порівнянні з травнем цей показник майже не змінився.

"21% українців схвалює дії Верховної Ради (22% у травні); 62% – не схвалюють (65% у травні). Баланс оцінок є від’ємним і становить мінус 41%", – зазначається у результатах опитування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега Зеленського необережно пожартував над Тимошенко прямо в Раді.

Як повідомляв Знай. ua, голодні українці побачили зарплати Разумкова, Стефанчука та Кондратюк.

Також Знай. ua писав, що депутат Стефанчук заснув у Раді.