На популярному українському курорті Азовського моря розігрався шторм.
В понеділок, 29 червня, узбережжя Бердянська, популярного курорту на Азовському морі в Запорізькій області, охопив шторм.

В мережі з'явилось відео величезних хвиль на пляжі Лиски, які практично накривали відпочивальників. Також видно, що по пляжу гуляє сильний вітер.

"На Азовському морі сьогодні шторм. Переповнений людьми бердянський пляж Лиски захльостує водою", - підписав автор відео під роликом.

Однак, судячи з кадрів, відпочивальників величезні хвилі не бентежать. Вони із задоволенням погойдуються на хвилях і насолоджуються морем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Кирилівці турист приніс на пляж гранату

В Запорізькій області на пляжі затримали чоловіка, який приніс туди гранату. Відповідне відео опублікували очевидці Під час затримання чоловік чинив опір. Чому він прийшов на пляж із гранатою — невідомо.

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'ян не пускають на пляж у розпал літа

Також Знай.ua писав, кияни вирвались з карантину на пляжі