Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми кумедні новини про те, на що готові піти люди через велику кількість лайків. Так, в штаті Луїзіана, в містечку Боссьєр, хлопець заліз в акваріум магазину спорттоварів після обіцянки у соціальній мережі TikTok.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню видання Associated press.

"Я сказав, що якщо я отримаю 2000 лайків, я стрибну в акваріум. Я отримав значно більше і не хотів бути брехуном", - пояснив свої дії 26-річний Кевін Уайз.

Він занурився в акваріум, який був у магазині Bass Pro Shop, і почав плавати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Ми почули сильний сплеск, і я подумав, що це одна з риб", - повідомив покупець, який був присутній на місці події.

Пізніше Уайз виліз з акваріума і в мокрому одязі почав тікати з магазину. У свою чергу, менеджмент Bass Pro Shops подав скаргу на порушника до міського управління поліції. Керівництво магазину повідомило, що акваріум ємністю в 13 000 галонів треба було вичистити після купання Вайза.

Порушника звинуватили у пошкодженні майна і викликали до суду. Сам Вайз сказав, що планує продовжувати знімати відео для своїх підписників, але застеріг інших людей від скоєння подібних вчинків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, врятуйте планету від пластику — оригінальні речі, які можна зробити з кришок від пляшок.

Як повідомляв Знай.uа на Землі жили дракони? Відповідь може вас здивувати.

Знай.uа писав, масло для засмаги можна приготувати вдома, простий рецепт для "бронзової" шкіри.