Смородину важливо поливати правильно і вчасно. Їй не обов'язково мати частий полив, але рослина дуже потребує вологи в періоди росту пагонів і появи ягід.

Смородина потребує підгодівлі. Для цього під кожен кущ потрібно вносити розчин суперфосфату і сірчанокислого калію (розводити по 1 ст. л. препаратів на 10 л води).

Рослина чутлива і вразлива до морозів. Важливо захищати її, гілки в холодну пору року обов'язково повинні бути пригнуты до землі, а сам чагарник – укритий снігом.

Смородину запилюють бджоли і для того, щоб комахи не пролітали повз порічкових кущів, рослини треба обприскувати солодкою водою (1 ст. л. меду на 1 л води).

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми розповідали як удобрювати виноград: під час розпускання бруньок просто розкидайте по землі по 15-20 г аміачної селітри на погонний метр міжрядь. Добриво відразу закрийте граблями. B середині травня, до цвітіння повторно підгодуйте аміачною селітрою, але вже 20-40 г на кожний погонний метр міжрядь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як за допомогою золи і нашатирного спирту наростити зелену масу.

Як повідомляв Знай. ua, корисні властивості зелених "хвостиків" полуниці.

Також Знай. ua писав, як правильно підживлювати виноградну лозу.